Informatii la: 0785.275.975
office@atelierdiversis.ro

Cosul dvs. este gol

Produse

                     Atelier Diversis este o mica intreprindere sociala, finantata initial printr-un grant din partea Elvetiei pentru Uniunea Europeana extinsa. Ne mandrim cu faptul ca, odata cu trecerea timpului, micul atelier al Fundatiei Pentru Copii Abandonati a devenit un adevarat atelier de creatie in cadrul caruia realizam accesorii textile pentru copii si adulti, dar si produse adresate firmelor. In acest mod, am creat locuri de munca pentru persoane vulnerabile social si am construit cadrul dezvoltarii unei afaceri care sa genereze venituri pentru activitatea caritabila a fundatiei.

 

                      Fundatia pentru Copii Abandonati este o organizatie de caritate, infiintata la Brasov in 1994, care spijina copiii si familiile dezavantajate social.
                      Sustinerea caselor de copii de tip familial, Casa Prichindel si Casa Livezii, reprezinta proiectul principal al fundatiei noastre.
                      Activitatea noastra, in cadrul acestui proiect, consta in ingrijirea, cresterea si educarea a 22 de copii , adolescenti si tineri, lipsiti temporar sau permanent de ocrotirea familiilor naturale, oferindu-le conditii optime de trai, sprijin si apreciere, intelegere si acceptare.

 

                     Intreprinderea pe economie sociala, Atelier Diversis, a aparut in primul rand pentru a ajuta la incluziunea sociala a persoanelor marginalizate si/sau cu handicap, a incuraja ocuparea fortei de munca, prin valorificarea potentialului local. 

 

spacer
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru!
Sunt de acord cu stocarea si prelucrarea datelor conform politicii de protejare a datelor.
Atelier Diversis este o unitate a Fundaţiei pentru Copii Abandonaţi. 
Toate veniturile din vânzări sunt direcţionate către fundaţie, pentru susținerea serviciilor sociale.
Website detinut de Fundatia pentru Copii Abandaonati, CIF: 7811611, Reg.Com:

atelierdiversis.ro foloseste cookies. Continuarea navigarii pe site se considera acceptare politicii de utilizare cookies.Pentru o experienta mai buna in site-ul nostru folosim si sisteme de analiza si marketing conform politicii de protejare a datelor.