Din luna mai 2016, produsele atelierului nostru sunt prezente la vanzare in cel mai mare magazin online din Romania: Emag!

Am inceput astfel o colaborare frumoasa, cu o echipa tanara, profesionista si dinamica, dornica sa sprijine si sa ajute economia sociala.

Programele de responsabilitate sociala sunt laudabile si reprezinta un act prin care firmele se implica activ si iau atitudine in fata unor situatii date. 

Etica si responsabilitatea sociala sunt apropriate si intrepatrunse. Responsabilitatea sociala a firmelor reprezintă preocuparea managerilor de a intreprinde actiuni care protejeaza si imbunatatesc atat bunastarea societatii, cat si interesele organizatie. Această preocupare este demonstrata de catre managerii care considera atat interesul pe termen lung al firmei lor cat si relatiile firmei cu mediul (societatea) in care opereaza. Cu alte cuvinte, pe langa responsabilitatea managerilor de a conduce firma in aaa fel incat sa creeze profit, ei au o responsabilitate sociala fata de mediul in care opereaza, fata de angajatii lor, fata de consumatori, etc., adica fata de tot ceea ce se constituie ca stakeholderi (mediu, clienti si consumatori, actionari, angajati, creditori, organizatii guvernamentale si neguvernamentale, furnizori, publicul larg) ai firmei.

Astazi o firma nu mai este suficient sa-si indeplineasca obiectivele legate de profit, ea trebuie sa dezvolte programe de protectia mediului, sa ofere sanse egale de angajare, sa creeze locuri de munca sigure, sa produca produse sigure sa produca produse sigure si multe altele.

 

i multe altele.