Carte ludoterapie fetite

APRILIE 2016(97)
APRILIE 2016(98)
APRILIE 2016(99)
APRILIE 2016(100)
APRILIE 2016(101)
APRILIE 2016(102)
APRILIE 2016(103)
APRILIE 2016(104)
APRILIE 2016(105)
APRILIE 2016(106)
APRILIE 2016(107)
220,00 lei
180,00 lei
Descriere

Carte educationala pentru dezvoltare cognitiva si memorie, dar si pentru stimularea simturilor.

Cartea educationala dezvolta atentia, motricitatea, functiile cognitive, preccum si curiozitatea si creativitatea copiilor. Este realizata din diverse materiale textile, in functie de tema aleasa, cu elemente din lemn sau plastic care adauga varietate, si este asezonata cu snururi, capse, nasturi, arici si tot felul de incuietori.

Pagini de carte ludoterapie
MASINA SPALAT
- materiale:bumbac (baza), pasla (cos rufe, usa masinii), 
- aplicatii: dantela, snur, nasturi, fermoar
- activitate: sortare si spalare articole imbracaminte
- subiect discutie: cum se sorteaza imbracamintea pentru spalat, cum se procedeaza atunci cand se pun rufele la spalat, cum se apasa de butoane, etc
- beneficii: dezvoltarea motricitatii fine, gandire logica, coordonarea mana-ochi, a degetelor, mobilitatea articulara, forta musculara etc.

2. RUFE LA USCAT
- materiale:bumbac (baza),
- aplicatii: snur, clesti din lemn
- activitate: intinderea rufelor pentru uscare si prinderea acestora de snur cu clestisori din lemn
- subiect discutie: ce se intampla cu rufele dupa ce se scot din masina de spalat, cum se intind, cum se prind cu clestii, etc
- beneficii: dezvoltarea motricitatii fine, gandire logica, coordonarea mana-ochi, a degetelor, mobilitatea articulara, forta musculara etc.Dezvoltarea motricitatii fine a copilului sta la baza unor aptitudini si abilitati esentiale - desenare, scriere, imbracare, dezbracare, insiruirea si prinderea lucrurilor etc. Daca motricitatea grosiera (mers, sarit, alergat) se dezvolta fara prea multa incurajare, cea fina are nevoie de atentie, timp si rabdare din partea ta pentru a capata forma.

Cartea senzoriala este astfel potrivita pentru copiii cu varste intre 1 si 8 ani.

Contine 6 coli, baza fiind din bumbac.

Cartea poate fi personalizata pe prima pagina prin brodarea numelui copilului. Aceasta optiune trebuie amintita in detalierea comenzii.