Atelier Diversis este un atelier protejat de croitorie, situat în localitatea Ghimbav, judeţul Braşov, cu o capacitate de maxim 8 angajaţi.

Amenajarea atelierului de croitorie s-a realizat utilizând un material izolant de lemn, în clădirea anexei din curtea Casei Livezii. Clădirea a fost tencuită şi zugravită, a fost îmbunătăţita cu geamuri noi şi interioare complet renovate. În urma amenajării spaţiului, s-au achiziţionat şi maşini de cusut semiindustriale, maşină de croit şi mobilierul necesar. 

S-a realizat un studiu de piaţă şi un plan de afaceri, pentru a consulta publicul ţintă legat de nevoile existente, dar şi de dorinţe, astfel încât prin ceea ce facem să venim în întâmpinarea clienţilor noştri. Produsele noastre se adresează tuturor iubitorilor de frumos din domeniile: educaţional, corporate şi horeca.

În munca noastră în cadrul atelierului, păstrăm valorile deja fundamentate în cadrul Fundaţiei, în special respectul faţă de oameni. Dovada acestui fapt se concretizează în calitatea produselor textile realizate.

Producţia se realizează în special pe baza de comandă, însă există şi un stoc de produse textile de rezervă, care se poate utiliza la vânzarea cu amănuntul în diferite ocazii şi locaţii.